joi, 1 ianuarie 2015

Organizarea unei petreceri pentru copii

Petreceri pentru copii - Oaki Junior
Copii reprezinta cele mai minunate fiinte din viata noastra, cel mai frumos dar de la Dumnezeu si care au luat nastere din iubire. Ei ne aduc fericire si zambet pe chipul nostru. Ei ne dau speranta si ne aduc lumina in suflet. Acestia sunt centrul universului nostru. Sa fii parinte este o misiune grea dar si extrem de frumoasa. Copilul reprezinta rezultatul tau si-al educatiei tale. Conteaza sa fii un parinte bun, sa oferi o educatie buna pentru a crea un caracter si un temperament copilului. Acesta creste asa cum este format si educat.
Este foarte important ca copilul sa aiba o copilarie fericita si sa i se ofere ceea ce-i lipseste. Acesta trebuie sa se joace, sa se distreze fiindca prin joaca invata si niciodata sa nu fie restrictionat de la astfel de activitati. Primul mediu in care acesta socializeaza, cu exceptia familiei, este gradinita/scoala si petrecerile pentru copii. Conform unor studii psihologice, petrecerile pentru copii reprezinta cel mai prielnic loc de a socializa, de a invata, de a se juca, de a se distra si de a se manifesta in voie. Acestea ofera un grad de libertate si incredere in el a copilului.
De aceea, atunci cand este ziua de nastere a acestuia sau ziua onomastica, nu ezitati sa organizati o petrecere pentru el si sa-i invitati prietenii si/sau colegii de la gradinita sau scoala. In cazul in care nu aveti timpul necesar organizarii unei petreceri, exista o firma care organizeaza petreceri pentru copii la cel mai bun pret si foarte rapid. De asemenea, atunci cand acesta primeste o invitatie la o petrecere a unui prieten sau coleg, nu ezitati si nu refuzati participarea sa la petrecere. Acest lucru il face sa fie dezamagit, sa se inchida in el si poate lasa urme negative in socializarea cu ceilalti. De multe ori, acest tip de petreceri cuprind si animatori, astfel, copilul dvs. se poate intalni cu personajele din serialul de desene animate preferat. Acest lucru ii bucura foarte mult, ii entuziasmeaza si-si doresc participarea la astfel de evenimente cat mai des. Astfel, se autoconstruieste instinctul de a iesi, de a socializa si de a invata lucruri noi, fara pic de efort din partea dvs. ca parinte. Trebuie doar sa fiti alaturi de el de fiecare data si sa-l sustineti in cursul sau de dezvoltare personala.
De asemenea, va puteti distra si dvs. in cadrul acestor petreceri. Consider ca in fiecare dintre noi mai exista acel copil care nu va imbatrani si nu o sa dispara niciodata, indiferent de varsta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.