Alegerea mobilei ideale

16:13:00
       Cu totii ne remobilam locuintele la un moment dat insa, de multe ori, remobilarea nu se incheie cu succes si cand spun asta, nu ma refer la numarul de piese de mobilier ca si cum nu ar fi deajunse ci la felul cum remobilam, sau mai bine zis, ce fel de mobila de calitate alegem. Conteaza foarte mult ce mobila alegem pentru dormitorul nostru. Mobila da un feeling de frumusete camerei prin pozitionarea corecta a acesteia cat si prin design-ul ei. Mobila trebuie sa fie aleasa in raport cu spatiul de care dispunem si in raport cu celelalte elemente pentru a crea un ambient total.

       Culoarea pieselor de mobilier tine strict de gustul nostru. Nu exista o culoare preferata si in nici-un magazin de specialitate nu se recomanda o anumita culoare. Poti asorta totul intr-o singura culoare sau poti sa-ti cumperi fiecare piesa de mobilier cu o alta culoare. Am intalnit camere in care totul era crem, rosu, maro sau negru si camere de tip curcubeu, in care fiecare piesa avea o alta culoare.
       Indiferent de cate astfel de camere mobilate am pasit, atmosfera a fost foarte placuta cand priveai la lucrurile noi din jur. Daca nu te multumesti cu ceea ce gasesti prin magazinele de specialitate, poti face mobila la comanda, iar marimea si design-ul este in totalitate creat sau ales de tine. Pentru cei care au planuri de remobilare, recomand targurile de mobila din capitala in care foarte multi producatori de mobila se intalnesc si va prezint cele mai frumoase si de calitate produse din domeniu la preturi variate, de la low-cost pana la preturi destul de ridicate. Materialele din care sunt confectionate piesele de mobila sunt din diferite materiale, de la imitatie de piele la piele naturala, de la lemn din stejar pana la lemn de brad.
Cu cat punem mai mult suflet in mobilarea locuintei, cu atat va capata un aer cat mai calduros si primitor. Multe locuinte sunt pline de mobila, dar defapt, sunt atat de goale fiindca au fost cumparate "la duzina", doar sa fie, ca nu poate exista locuinta fara mobila, dar fara pic de gust.
       Gama de mobila e vasta, creata special pentru o oferi un ambient placut tuturor, doar ca, uneori, gusturile si alegerile oamenilor nu sunt prea inspirate iar atunci, efectul este destul de dezastruos.
In cazul acestor oameni, exista persoane specializate in decorarea spatiilor interne care ii pot ajuta, le pot arata alternative si gasi solutii optime pentru locuinta lor. Impreuna cu acestia, iti poti mobila locuinta in asa fel incat sa-ti faci toate rudele si prietenii invidiosi pentru ceea ce ascunzi dincolo de usa de la intrare. Nu acesta este efectul pe care ti-l doresti?
       Imagineaza-ti ca esti musafir (nu este greu sa faci asta) si sa vizitezi locuinta unui prieten care tocmai ti-a spus ca si-a mobilat apartamentul. Pasesti inauntru si observi zece modele de mobila si culori diferite. Tu cum ai reactiona? Raspunsul la intrebarea asta te vizeaza pe tine cat si musafirii pe care-i vei avea.


Totul tine de alegerea ta. Mobileaza inteligent!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.