Aventura pe bicicleta hidraulica

02:02:00
     Iubesc plimbarile lungi in aer liber, tocmai de aceea bicicleta ramane o modalitate de detasare fata de toate lucrurile negative din jurul meu: stres, munca, oboseala s.a.m.d. Zilele trecute am trecut pe langa o reprezentanta de biciclete si ochii mei au zarit o bicicleta hidraulica la un pret de invidiat. O_O Erau superbe....exact ca o piesa de arta care nu trebuie cumva atinsa, sa nu faca vreo zgarietura. Ma-ntrebam cine va fi norocosul care va incaleca pe-acea bicicleta si sa plece la plimbare cu ea.
Spun "zau", de nu m-as plimba de drag cu acea bicicleta. Plimbarile ar deveni mai comode si mai relaxante ca pana acum, as merge kilometrii intregi, sa fiu doar eu si bicicleta, strabatand campul si satele din apropiere.
    Aventura pe doua roti... Ma bucur ca vine vara, pentru noi, astia, iubitorii de ciclism.Pana in prezent am fost fortati sa renuntam la ele si sa ne deplasam cu "Pejosul". Bikerii sufera in aceasta perioada :)) Dar totusi, anotimpul lor tocmai a sosit si abia acum incepem sa ne bucuram de mersul pe doua roti.
Uneori organizam plimbari cu prietenii. Ne intalnim cu totii, plecam dimineata la plimbare si ne-ntoarcem seara. Cutreieram campuri, paduri, sate iar seara ne intorceam mai epuizati decat o baterie, dar senzatia este una de nedescris, nu cred ca detin toate instrumentele verbale incat sa va pot descrie, doar va recomand sa incercati :)
    Este sanatos! Sportul intotdeauna este prielnic pentru sanatate si va recomand sa faceti sport cel putin o ora pe zi. Sportul nu inseamna doar alergari, fotbal sau sala, inseamna si ciclism. Ciclismul este un sport care ajuta foarte mult la dezvoltarea sistemului muscular si inlocuie cateva exercitii cardio de baza prin miscarea regulata a picioarelor.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.