marți, 13 septembrie 2016

Davo Pro – magazinul iubitorilor de confort


      A construi o casă e relativ simplu. Fundație, cărămizi, mortar și câteva zile de muncă și ai o casă "la roșu" cum se zice în jargonul construcțiilor. A decora și accesoriza casa pe care tocmai ai construit-o e cu totul și cu totul altceva. În loc de câteva zile de muncă asiduă și transpirație ai nevoie de luni și luni de alegeri complicate într-un hățiș fenomenal de obiecte mici de care habar n-aveai că vei avea nevoie vreodată.

     Dă aspect casei cu Davo Pro

      Pereții proaspăt gletuiți sunt gri. Toată casa e gri la un moment dat. E ca și cum te-ar invita să-ți pui amprenta peste tot și să dai culoare. Ești creatorul propriului univers. Tu alegi ce gresie sau parchet vei pune pe jos și ce covoare. Tu dai culoare pereților. Dacă arunci un ochi pe ofertele Davo Pro, magazin de bricolaj, decorațiuni interioare și obiecte mici de mare efect, vei simți cum te dă inspirația afară din casă. Alegerile sunt grele numai când îți lipsesc ideile și n-ai de unde te inspira.

      Autocolante pentru toată familia

A trecut vremea când pereții albi, roz bombon sau bleu spălăcit erau lege. Multă lume a învățat în sfârșit să iubească și culorile tari nu numai pastelurile diluate până la dispariție. Autocolantele dau însă și mai multă personalitate pereților unei camere. La Davo Pro se găsește o varietate de autocolante pentru pereți și mobilă, stickere decorative pentru copii și adulți. Rolele de folii autocolante pot fi cumpărate și folosite după poftă în baie, bucătărie, living, dormitor sau camera copiilor. Modelele sunt foarte variate și poți găsi mereu ceva care se potrivește fix cu ideea ta îndrăzneață.

     Tavane false pentru un plus de intimitate

     Tavanele sunt mereu neglijate. Nu prea știm ce să facem cu ele. Bunicii și părinții noștri le decorau cu baghete sofisticate din ghips dar moda a trecut și noi am rămas fără idei. Davo Pro ne invită să aducem un plus de intimitate și căldură camerelor folosind plăci de polistiren pentru tavane false de la Decosa. Plăcile de polistiren se lipesc ușor și pot fi vopsite. Aceste plăci folosesc și ca izolație termică și ca model pentru tavane. Se curăță ușor, arată frumos și acoperă unele defecte ale tavanului. Aspectul plăcut, prețul convenabil și faptul că se montează mai mult decât ușor le recomandă tuturor celor care vor să dea un aspect mai frumos tavanelor.

     Băi frumoase la buget

     S-ar putea să nu-ți permiți cea mai tare faianță pentru baie deși ți-ar plăcea să arate totul mai  modern și mai ca de pe revistă. Nu-i problemă! Găsești la Davo Pro tot felul de accesorii cu care să-ți aduci baia la standardele actuale de design. O perdea de duș interesantă, un covoraș frumos, niște stickere pentru geamul cabinei de duș și câteva ale mici obiecte colorate și gata! Aspectul unei băi poate fi transformat fără prea multe cheltuieli și fără căutări lungi prin magazine imense de bricolaj. Poți alege și comanda totul de pe davopro.ro iar coletul va sosi la ușa ta în cel mai scurt timp posibil.

     Alege confortul oferit de Davo Pro și decorează-ți casa cu cele mai frumoase covoare, perdele, fețe de masă și stickere decorative. E ușor să fii creativ când ai alături un partener de nădejde!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.