Fotolii cu masaj - Relax in zilele pline de stres

13:09:00
    Cu totii am facut cunostinta cu acele zile stresante la serviciu iar cand ajungem acasa ne doare capul si suntem irascibili datorita stresului prea mare. Ne dorim cu totii relaxare si destindere o jumatate de ora pe zi dupa o zi de munca obositoare. Uneori nu avem timp sa iesim din casa, sa ne plimbam sau sa ne distram dar exista solutii de a te relaxa in propria locuinta fara sa faci mare lucru, mai exact: stai si te relaxezi, iar aici nu ma refer la somn.
     Desi unii dintre voi se vor gandi ca acest tip de fotoliu costa, vreau sa va spun ca pretul este cu putin mai mare decat un fotoliu obisnuit de calitate. Cred ca este mai rezonabil sa cumperi un astfel de fotoliu care arata foarte bine, care va sta in apartamentul tau si care te va masa oricand vrei decat sa platesti sedinte de masaj care costa destul de mult. In concluzie, este mai rentabil.
     Masajul s-a dovedit ca fiind, nu doar o metoda de relaxare ci si o metoda de a mentine mintea dar si corpul sanatos. Acesti primi factori daunatori pentru organism printre care se numara si stresul trebuie combatati prin metode simple si rapide, cum ar fi masajul. Unii apeleaza la medicamente pentru asta, iar acest lucru inseamna "sa stingi o otrava naturala cu o otrava chimicala". Nici gand... Masajul exista de cand lumea iar in trecut, cand nu existau astfel de fotolii, oamenii se masau intre ei. Inca exista saloane de masaj unde platesti si te bucuri de un masaj relaxant. Lasa-ti nervii la job, nu veni cu ei acasa pentru ca un masaj iti schimba starea pe loc. Sunt de parere ca masajul ar trebui vazut ca pe un...tratament pe care oamenii sa-l aplice in fiecare zi pentru a se elibera de toata incarcatura din jur. Incercati in fiecare seara, cand veniti de la munca sau inainte de culcare sa va faca cineva un masaj sau in cazul in care detineti un astfel de fotoliu, sa va lasati masat de acesta aproximativ 30 de minute. Va avea un efect benefic asupra corpului dar si asupra psihicului dvs.
       Prima problema cu care ne confruntam cu totii este locul de unde putem cumpara aceste fotolii. Ei bine, eu unul am intrat pe www.massato.ro si am comandat de acolo. In mai putin de 48 de ore, fotoliul era la mine acasa, instalat in mai putin de 10 minute si inceput sa fie utilizat imediat dupa asamblare. Ca feedback oferit de utilizator, am sa rezum totul la un singur cuvant: minunat.
Acum, nu doar eu ma bucur de acest fotoliu cu masaj ci si restul membrilor familiei, acaparandu-l aproape in totalitate de cand au simtit pe pielea lor efectele benefice a unui masaj. Deja ma gandesc serios sa-l achizitionez pe al doilea ca sa ma pot bucura si eu mai mult timp de el.

     Un om care nu se bucura de masaj inseamna un om stresat, un om expus iesirilor comportamentale si un om care nu-si relaxeaza corpul si mintea dupa o zi incarcata. Nu deveni si tu asa ceva!


Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.