Masaj Artemis

http://www.masajartemis.ro/servicii-si-preturi.php
     Cu totii avem perioade incarcate, stres, emotii, munca iar cumulate, începem sa nu mai oferim randament in activitatea de zi cu zi. Petrecem multe ore in trafic si la lucru iar asta ne face sa devenim mai neatenti, nervosi si nerabdatori, atat cu noi cat si cu din jurul nostru.
Fiecare dintre noi meritam sa avem parte de momente de liniste, sa beneficiem de un masaj erotic relaxant si destresant in Bucuresti, care pentru o ora sau doua, ne face sa uitam de ordinele sefului, de mofturile colegilor, de oamenii din jurul nostru.a Este ca si cum ne-am rupe de absolut tot, suntem doar noi si atat.
      Este un rasfat corporal prin fiecare atingere, prin fiecare gest al palmelor si al degetelor care bucura fiecare bucatica din corpul nostru. Cazi adanc intr-o stare de relaxare continua, lasand ca o persoana calificata in domeniul masajului sa-si faca treaba.
Este un intreg amalgam de senzatii si placeri intense. Stai intins, ochii inchisi si lasi corpul sa se bucure de ceea ce mainile ofera.

       Masaj erotic: Intre normal si anormal

      Cum se face ca sexul vinde? Marea majoritatea a saloanelor de masaj erotic profita de acest lucru, devenind o afacere foarte profitoare si in continua dezvoltare. Exista tari precum cele musulmane in care saloanele de masaj si/sau tot ce tine de erotic este interzis prin lege dar si tari in care acestea au devenit legale.

     In Romania, daca esti vazut ca intri intr-un salon de masaj erotic, risti sa fi etichetat ca avand fantezii sexuale sau cine stie ce alte probleme , romanul fiind foarte inventiv la etichetari. Fie ca multi nu recunosc, pe majoritatea, curiozitatea i-a impins sa calce pragul acestora. Imi este greu sa cred ca avand un salon de masaj erotic deschis in oras si avand o varsta in care activitatea biologica cere "informatii" despre viata sexuala, nu calci pragul sa vezi ce te asteapta dincolo de acel perete "tatuat". Multi neaga, o parte nu recunosc iar altii aleg tacerea. Doar 10% n-au intrat niciodata intr-un salon de masaj.

     Sunt cupluri care merg impreuna la un astfel de salon pentru a-si condimenta relatia si pentru a incerca ceva nou. E ceva rau in asta sau continuam sa-i privim ca fiind diferiti fata de noi?

      Citeam in urma cu ceva timp o carte despre fantezii sexuale in care autorul spunea: "Daca-ti tii tacerea, vei fi normal, daca vorbesti ce gandesti, vei fi considerat nebun". Este o regula universal valabila fiindca daca mintea noastra gandeste ceva ''pervers'' si expunem acest lucru, clar suntem nebuni... ne mai trebuie o stampila si-o parafa. Pana unde merge mentalitatea oamenilor si necunostinta de cauza?

    Ceea ce este de retinut: minorii nu au voie sa intre in aceste saloane de masaj, doar cei cu varsta de peste 18 ani avand acces.
Daca vrei sa afli cum te poti bucura de un masaj erotic relaxant acasa, te invit sa citesti urmatorul articol: http://www.csid.ro/sex/sexualitate/masajul-erotic-la-tine-acasa-invata-tehnica-si-condimenteaza-ti-relatia-pentru-o-noapte-incendiara-10729974/


Contact:

Adresa: Str. Costache Negri, Nr. 18, Sector 5, Bucuresti, Romania
Reper: Zona Cotroceni - Piata Operei

Telefon programari: 0727 861 111 
Telefon angajări: 0732 855 488
E-mail: artemis.masaj@gmail.com
Web: www.masajartemis.ro

Program:
Luni - Sambata: 13:00 PM - 04:00 AM
Duminica: 16:00 PM - 02:00 AM

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.