Gravatoare mecanice - solutie pentru imprimare

06:04:00
Gravatoarele mecanice sunt utilizate cu succes în lucrările destinate industriei publicitare, întrucât se pot personaliza ecusoane, pixuri, brichete, sau alte obiecte promoționale. Acestea sunt folosite deseori la campanii de fidelizare a clienților și s-au dovedit a fi extrem de atractive. (Sursa: www.e-magnolia.org)
     Gravatoarele mecanice ajuta la imprimarea unei imagini pe o suprafata dura (plastic, lemn, metal) folosind procesul de ''stantare". Acestea sunt folosite, in defavoarea gravatoarelor laser, datorita calitatii mult mai ridicate pe care o ofera si a duratei de viata mai mari a gravurii.
De cativa ani, exista centre, atat in Bucuresti cat si in orasele mari din tara, in care iti poti personaliza tricouri, sepci, pixuri, cani, si alte obiecte, la comanda. 
In functie de gravatoarele mecanice folosite, personalizarea se poate face pe loc sau in maxim doua ore, timp in care poti merge sa bei o cafea, sa iei pranzul si cand te intorci, este totul pregatit.
Preturile nu sunt deloc ridicate iar disponibilitatea gravatoarelor mecanice nu este deloc limitata. Daca te gandesti sa investesti si sa-ti deschizi o afacere cu personalizare de obiecte, esti liber sa o faci. Investitia este minima iar profitul maxim.
       Aceste gravatoare mecanice reprezinta 80% din ceea ce ai nevoie pentru a porni la drum cu propria afacere. Urmatoarea investitie o reprezinta un calculator performant cu un soft licentiat care sa te ajute in realizarea design-ului pentru gravare si obiectele pentru gravat. De asemenea, poti implementa varianta de a se prezenta clientii cu obiectele pe care le doresc gravate, dar marea majoritate vor dori sa cumpere obiectul gravat direct de la tine.
Pe langa faptul ca te-am informat despre importanta gravatoarelor mecanice si ai aflat la ce sunt folosite, cu siguranta, unora dintre voi v-am dat o idee de afacere. Sunt curios, cine este gata sa implementeze o noua afacere in gravarea lucrurilor?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.