Avantajele utilizarii tonerelor cu tus

00:31:00
     Am cochetat cu domeniul IT din primii ani de viata si pana in prezent, toata activitatea mea s-a desfasurat in fata unui calculator, atat in perioada in care eram elev/student cat si dupa, cand am devenit salariat si muncesc, tot in fata unui calculator.
    Pe toata perioada liceului mi-a printat proiecte si referate iar la facultate, misiunea ei a continuat. In ultima perioada am printat cantitativ, cate 400-500 de pagini/saptamana iar cartusul se golea si il reincarcam, iar se golea si iar il reincarcam. Asta pana a cedat si el. Avand in vedere ca un cartus rezista la aproximativ zece reincarcari, acesta are doi ani si a rezistat la vreo treizeci de reincarcari. Cel color inca sta bine, l-am
reincarcat a treia oara zilele trecute deoarece nu am obiceiul de a printa color fiindca nici continutul nu este color. Fac exceptie doar micile imagini cum ar fi logo-urile de pe facturi care sunt printate color.

    Dat fiind acest fapt, de-a lungul anilor m-am confruntat si cu probleme, cateva din ele rezumandu-se la utilizarea imprimantelor si calitatea tonerelor cu tus.
     Ca necunoscator, cumparam tonere de pe piata, tonere ''made in China'' (nu generalizez - nu toate produsele fabricate in acea tara sunt de calitate scazuta) care nu rezistau mai mult de o luna de utilizare intensa, maxim doua, cu generozitate.
     Nu cunosteam firme sau nume de producatori, doar ca dupa cativa ani in care aruncam cu banii in stanga si-n dreapta cu banii pe tonere de unica folosinta, am inceput sa caut solutii pe internet si am gasit cateva tutoriale video pe Youtube in care imi erau prezentate cateva ponturi precum ''La ce trebuie sa fi atent atunci cand cumperi un cartuse imprimanta?''
    Va recomand sa va informati inainte de a achizitiona o imprimanta/cartuse pentru imprimanta pe care o detineti pentru a face economie si a va bucura de materiale printate la o calitate superioara.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.