Vacanta de Paste in Mauritius

07:12:00
    Mai e o luna pana la Paste si trebuie sa-ncepem sa ne organizam in ceea ce priveste vacanta. De ceva timp, imi petrec Pastele acasa, cu familia, dar mi-am propus ca in acest an  sa fac o schimbare. Am luat laptop-ul in brate si am inceput sa caut, pe internet, o oferta vacanta mauritius.

    Vreau sa atrag atentia ca, prin intermediul acestui articol, nu descurajez oamenii sa-si petreaca vacanta in tara, dar este ideal sa experimentezi lucruri noi, locuri noi si sa te distrezi diferit.

1. Mauritius - Mi se pare cea mai buna alegere de vacanta pentru faptul ca au o cultura foarte dezvoltata din care avem de invatat si au multe puncte turistice de vizitat. Nu te poti plictisi si nu te poti plange ca nu ai vazut nimic in cazul in care ai fost si ai petrecut putin timp pe-acolo. In schimb, petrecerile de Sarbatori organizate au un specific local si reprezinta o experienta inedita care trebuie traita.
    Cazarea si transportul sunt foarte convenabile iar camerele de hotel includ tv si conexiune la internet gratuit. Intregul pachet de cazare, drum si mese incluse costa aproximativ 1500 euro cu tva inclus pentru 7 nopti. O saptamana in care iti lasi grijile acasa, jobul in tara si in care lasi loc doar distractiei.

2. Bulgaria - Prefer aceasta tara datorita distantei mici pe care o avem de facut cu masina pentru a ajunge sa facem revelionul peste hotare. Aceasta tara a reusit in ultimii ani sa atraga o multime de clienti romani in perioada Sarbatorilor de vara datoria serviciilor ireprosabile si de calitate in cadrul lanturilor hoteliere, datorita punerii in valoare a locurilor care merita vizitate si datorita preturilor scazute. In plus, o vacanta in Bulgaria sunt de parere ca si-o poate permite aproape oricine. Deci, Bulgaria se afla si ramane printre preferate, ocupand pozitia doi in lista.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.